Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο Χρήστος Μακαρώνης και άλλοι Οικολόγοι και Ενεργοί Πολίτες της Νέας Ιωνίας, συγχαίρουν από καρδιάς για την νίκη τους στις δημοτικές εκλογές 2010, την Δημοτική Παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» και εύχονται στον επικεφαλής της και νέο δήμαρχο της πόλης μας, τον άξιο αγωνιστή με μακρόχρονη παρουσία στα δημοτικά δρώμενα κ. Ηρακλή Γκότση καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Επίσης συγχαρητήρια στην «Αριστερή Όχθη» που συμμετείχε ουσιαστικά στη συμμαχία της νέας Δημοτικής παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» για τη νίκη και την μεγάλη υπέρβαση της και προσωπικά στον επικεφαλής της φίλο και έντιμο αγωνιστή της αριστεράς κ. Γιάννη Κολμανιωτη. Ένα μεγάλο μπράβο στον ασυμβίβαστο και τον πάντα με ανοικτούς ορίζοντες και τρίτο εταίρο της νίκης κ. Πέτρο Μπουρδούκο.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στους νέους δημοτικούς σύμβουλους, να είναι μάχιμοι και σιδεροκέφαλοι. Εμείς ως ενεργοί πολίτες αυτής της πόλης, σας δίνουμε τον λόγο μας και σας υποσχόμαστε πως θα παρακολουθούμε στενά την πορεία της νέας δημοτικής αρχής όπως κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε με την τωρινή δημοτική αρχή.
Ήμασταν, είμαστε και θα εξακολουθούμε να είμαστε παρόντες σε όλα τα μεγάλα οι μικρά Περιβαλλοντικά ή μη προβλήματα της Νέας Ιωνίας.
Γνωρίζουμε πως ο δρόμος θα είναι μακρύς με ανηφόρες και αρκετά δύσκολος να περπατηθεί, αλλά είμαστε βέβαιοι πως με την δημοκρατικότητα και την αγωνιστικότητα - που μας διακατέχει όλους - θα γίνουν πολλά και σημαντικά βήματα για το καλό όλων των Ιωνιωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: